فروشگاه سندس

روپوش پرستاری

فروشگاه سندس

روپوش پرستاری

شرکت سندس تولیدکننده انواع روپوش های حرفه ای پزشکی و پرستاری و ارائه دهنده انواع تجهیزات پزشکی، انواع کفش ها و صندل های طبی

بایگانی
  • ۰
  • ۰

شما با دیدن یک روپوش سفید، ساده و نخی یاد چه چیزی می افتید؟ پزشک یا دندان‌پزشک یا داروساز؟
درمانگاه یا بیمارستان یا اورژانس یا همه اینها؟
آیا می‌دانید برای چه پزشکان روپوش سفید می‌پوشند؟
دلیل این امر این است که رنگ سفید، نماد پاکی و پاکیزگی است
و با توجه به این نکته که پزشکان با سلامت مردم سر و کار دارند، باید اول بهداشت و سلامت خودشان برایشان مهم باشد...

رنگ سفید روپوش‌ها یکی از معایبی که دارد این است که می‌تواند کوچک‌ترین آلودگی را نشان دهد ولی بهترین رنگ برای پوشش پزشک محسوب می‌شود. با اینکه می‌دانیم پزشکان محترم بیشتر از ما به بهداشت لباس و سلامتشان اهمیت میدهند
ولی ما وظیفه دانستیم نکته‌هایی را درباره بهداشت لباس کار به آنها یادآوری کنیم تا با رعایت این نکته‌ها سلامتشان به خطر نیفتد.

نکات بهداشتی برای روپوش پزشکی

نکته ی اول: روپوش خود را هر ۲ تا ۳ روز یک بار حتما بشویید. برای اینکه روپوش پزشکی شما چرک مرده به نظر نرسد میتوانید از صابون استفاده کنید.

نکته ی دوم: از آنجا که احتمال آلوده بودن این لباس کار (روپوش پزشکی) به آلودگی‌های عفونی موجود در محل کارتان وجود دارد، حتما آنها را برای پاکیزه و استرلیزه شدن با آب داغ بشویید.

نکته ی سوم: بهتر است روپوش پزشکی خود را پس از شستشو، برای خشک شدن در هوای آزاد و در صورت امکان در معرض آفتاب مستقیم پهن کنید.

نکته ی چهارم: اگر می‌خواهید روپوش پزشکی (روپوش اتاق عمل) خود را برای شستشو به منزل ببرید، اصلا آن را داخل کیف، روی صندلی اتومبیل یا هرجایی که امکان دارد با وسایل شخصی تان در تماس باشد نگذارید.
بهتر است از یک نایلون جداگانه استفاده کنید و نایلون را هم پس از خارج کردن روپوش دور بیندازید.
در غیر این صورت ممکن‌ است باعث انتقال آلودگی‌های روپوش کار به سایر لباس‌ها و وسایل شخصی‌تان شوید.

نکته ی پنجم: اگر در آزمایشگاه کار می‌کنید، در صورت ترشح نمونه‌ها به روپوش خود، حتما آن را بلافاصله از تن خارج و با لباس تمیز تعویض کنید.
این گونه روپوش ها باید با آب داغ و مواد ضدعفونی‌کننده و جداگانه شسته شود.
اگر هنگام معاینه دهانی بیماران (مثلا در موارد ابتلا به آنفلوانزا یا انجام کارهای دندان‌پزشکی) احساس کردید آب دهان بیمار روی آستین روپوش ترشح کرد، حتما پس از خروج بیمار و پیش از پذیرفتن بیمار بعدی، روپوش خود را عوض کنید.

برای مشاهده گالری محصولات فروشگاه سندس کلیک نمایید.

نکته ی ششم: همیشه یک روپوش اضافی در محل کارتان داشته باشید تا در صورت آلوده شدن روپوش، بتوانید آن را عوض کنید.

نکته ی هفتم: دندان‌ پزشکان و پزشکان دیگر می‌توانند آستینک‌های سفید یا کرم ساده و نخی روی آستین روپوش خود بپوشند تا در صورت آلوده شدن آستین لباس با ترشح یا خون دهان بیمار، فقط مجبور به درآوردن آستینک باشند؛‌ نه روپوش پزشکی.

نکته ی هشتم: بهتر است برای اینکه از تمیزی روپوش پزشکی اطمینان حاصل اطمینان کنید از قرص‌ها یا محلول‌های ضدعفونی‌کننده لباس هم هنگام شستشو کمک بگیرید.

نکته ی نهم: هرگز روپوش‌های آلوده را در منزل و پیش از شستشو روی تخت نیندازید یا کنار سایر لباس‌ها در اتاق آویزان نکنید.
اگر بهداشت لباس کار پزشکان و افرادی که در مراکز درمانی مشغول به کار هستند، به خوبی رعایت نشود، احتمال دارد آلودگی‌ها و عوامل عفونی را از طریق این لباس آلوده به منزل ببرند و زمینه ابتلای افراد خانواده به انواع بیماری‌های عفونی را فراهم کنند.

جهت مشاوره و خرید محصولات پزشکی، کلیک نمایید .

شماره تماس  :  09192315246

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی